Válságinformációk értékelése szakmai délután a Bankárképzőben (Pete Péter - Eltecon; Antal Dániel - ITCB Consulting; Csermely Ágnes - MNB; Marsi Erika - Bankárképző)

Az elődások célja, hogy segítsenek eligazodni a válsággal kapcsolatos hírdömpingben, ismertessék és értékeljék a gazdasági szakemberek számára releváns információkat. A világgazdasági válság és a globális pénzügyi válság megkülönböztetése után Magyarország fiskális és monetáris politikai válaszairól, illetve ezek hatásáról lesz szó a magyar vállalkozások és a hitelintézeti szektor szempontjából, kitérve az egyes ágazati kilátásokra és finanszírozási keresletre, a magyar bankok helyzetére, piacára és kockázataira. Az előadások után teret adunk a szakmai kérdéseknek és vitáknak. A szakmai délután elsősorban banki fiókvezetőknek szól, de minden kedves érdeklődőt várunk!

Időpont: 2009. június 4. 13.30 - 17.30 Helyszín: Nemzetközi Bankárképző Központ, 1021 Budapest, Tárogató út 2-4. Jelentkezési lap (pdf)

A bejegyzés trackback címe:

https://visegradinvestments.blog.hu/api/trackback/id/tr121862692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása