Munkatársakat keresünk

2010.05.09. 23:28

 Üzleti elemző - piacszabályozás és versenypolitikai elemzés

Olyan friss diplomás, 0-3 év szakmai tapasztalattal rendelkező egyetemi diplomás közgazdászokat, vagy kiváló numerikus képességekkel rendelkező jogászokat keresünk, akiket kifejezetten érdekel a monopóliumok szabályozása és a versenypolitika. A tipikus elemzési feladatok regulátori vagy versenyfelügyeleti döntéseket előkészítő hatósági beadványok, engedélykérelmek megalapozását szolgáló esetvizsgálatok, számítások.

• Az ideális jelölt a témában helyezést elért TDK vagy OTDK dolgozatot írt vagy részt vett a Gazdasági Versenyhivatal vagy a Regionális Energia Kutató Központ tehetségkutató versenyén;
• Az angol szakszövegek olvasási szövegértése elvárás, a jó angol nyelviismeret, illetve a cseh, szlovák, lengyel vagy német nyelv ismerete előnyt jelent; 
• Az irodai alkalmazások (szövegszerkesztő, táblázatkezelő) készségszintű alkalmazása elvárás, előnyt jelent ábrázoló, illetve statisztikai vagy matematikai adatelemző programok ismerete.

A sikeres jelentkezőnek piaci bért, cafeteria-jutatásokat, illetve kellemes munkakörnyezetben végezhető, kiváló ügyfeleket kiszolgáló, szakmai fejlődést lehetővé tevő munkát kínálunk.

A jelöltektől magyar nyelvű Europass formátumú szakmai önéletrajzot és magyar nyelvű, a szakmai és személyes karrierambícióikat bemutató magyar nyelvű motivációs levelet várunk a a ...[itt található]...  címre.

A kiválasztási folyamatban cégünk a jelöltek nemét, származását és más lényegtelen körülményeit nem veszi figyelembe.

Gyakornok - kutatási asszisztens

Olyan egyetemi hallgatót, doktoranduszt keresünk, aki tanulmányai és/vagy kutatásai mellett részmunkaidőben társaságunk tudományos tanácsadói és üzletviteli tanácsadói számára kutatási asszisztensi feladatok lát el, elsősorban kvantitatív elemzési feladatok (adatok gyűjtése, rendszerezése, alapvető matematikia-statisztikai jellemzőinek vizsgálata, javítása) megoldásához. 

• Elvárás táblázatkezelő és/vagy statisztikai programcsomagok rutinszintű használata, 
• Előnyt jelent az opciós árelmélet ismerete, illetve a matematikai tárgyak terén kiváló tanulmányi előmenetel.

A jelöltektől magyar nyelvű Europass formátumú szakmai önéletrajzot és időbeosztási javaslatot tartalmazó motivációs levelet várunk  a ...[itt található]...@visegradinvestments.com címre. Minden megfelelő jelölttel személyes beszélgetést kezdeményezünk.

A kiválasztási folyamatban cégünk a jelöltek nemét, származását és más lényegtelen körülményeit nem veszi figyelembe.

A bejegyzés trackback címe:

https://visegradinvestments.blog.hu/api/trackback/id/tr391987207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása