Mi készítettük el a magyarországi Hidrogén- és Tüzelőanyag-cella Nemzeti Platform társadalmi-gazdasági kérdésekkel foglalkozó fejezetét, amelynek első nyilvános bemutatója és vitája a Nemzeti Technológiai Hivatalban lesz május 4-én. Ez a technológia alapvető fontosságú a magyar járműgyártás, gépgyártás és bizonyos energetikai rendszerek szempontjából, ezért ideje elkezdeni ledolgozni az évtizedes hiányt, főleg, hogy vannak területek, ahol még a világ élvonalában vagyunk.

Meglátásunk szerint a hidrogén- és tüzelőanyag technológia rövid, közép- és hosszútávon így fog átalakulni, és a lenti értékláncok mentén fog megjelenni a közlekedésben, szállításban, energetikai közművekben, kórházak és más intézmények szünetmentes áramellátásában, és esetleg az energetikai rendszer kiegyenlítő erőművi, vagy erőművet helyettesítő alkalmazásaiban.

Íme a meghívó:

Ezúton invitáljuk Önt a Nemzeti Technológiai Hivatal által támogatott Nemzeti Technológiai Platformok soron következő rendezvényére: a Hidrogén és Tüzelőanyag-cella Nemzeti Technológiai Platform Szakmai Fórumára amely Hivatalunkban (1117 Budapest, Neumann János u. 1/c.) 2010. május 4-én kedden, 13 órai kezdettel kerül megrendezésre.

A Fórumokkal kapcsolatos további információk a http://www.nkth.gov.hu/aktualis-hirek-esemenyek/folytatodnak-nemzeti címen érhetők el,

a Hidrogén és Tüzelőanyag-cella Nemzeti Technológiai PlatformSzakmai Fórumának programja pedig itt olvasható: http://www.nkth.gov.hu/aktualis-hirek-esemenyek/hidrogen-tuzeloanyag

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mivel a terem befogadóképessége korlátozott. Kérjük, részvételi szándékát szíveskedjen legkésőbb május 3. hétfő 12 óráig jelezni a http://www.nkth.gov.hu/aktualis-hirek-esemenyek/hidrogen-tuzeloanyag oldalon történő regisztrációval.

Regisztráljanak, jöjjenek!

A bejegyzés trackback címe:

https://visegradinvestments.blog.hu/api/trackback/id/tr791957595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása